2008-udgaven af sæsonåbneren var ikke særligt mindeværdig for de to Toyota-kørere Trulli og Glock. Tests før sæsonen viser dog, at de nye regler kan bringe andre teams med helt i front af feltet. Toyota har vist god fart, og teamet tror selv på, at de kan overraske i 2009.

– Det bliver spændende med det første løb i sæsonen, for de store tekniske ændringer giver os en god mulighed for at kæmpe med helt i front. Det er virkeligt svært at forudsige, for man ved aldrig hvad de andre har arbejdet på under tests. Men jeg kender vores program, og de resultater, vi har set indtil nu, giver virkelig tro på sagen, siger Timo Glock, der nu kører sin anden sæson for Panasonic Toyota F1.

Også hos Toyotas præsident, John Howett, er optimismen stor:

– Dette er en stor sæson for teamet, og vi har sat høje mål for os selv. Vi er her for at vinde, så det er helt klart målet denne sæson, og vi har enhver grund til at være optimistiske efter vores ekstremt positive testresultater. Dette er vores ottende sæson i formel 1, og vi har lært en hel del igennem tiden, siger John Howett.

Foto: Panasonic Toyota Racing