Jarno Trulli og Timo Glock har i Tyrkiet fået vendt den onde cirkel og henter to pointgivende placeringer hjem til Køln. Jarno Trulli tog sin fjerde placering blandt de fire bedste, mens Timo Glock kørte sig op fra en 13. plads til en ottendeplads i mål.

For Jarno Trulli var det især glædeligt også igen at få en god start, efter problemer med netop dette i de seneste løb.

– Jeg er rigtig glad for resultatet og for bilen.Vi har arbejdet hårdt på at finde mere i bilen, og det er skønt at være tilbage i kampen om podieplaceringer. Min start var utrolig og jeg vandt to placeringer i det første sving, siger Jarno Trulli.

– Jeg kæmpede dog på første omgang med bremser, der låste, så jeg faldt tilbage til fjerde. Efter det kom jeg ind i en god rytme og jeg kæmpede hårdt med Nico Rosberg. Han kom foran ved de første pitstop, men jeg kom igen og overhalede ham ved de andre. Jeg var virkelig konkurrencedygtig hen mod slutningen, hvor der var kørt gummi i asfalten, og det var godt at kæmpe med oppe foran, siger Trulli videre

– Det er meget tilfredsstillende at have begge kørere i pointene her. Vi er tilbage og kæmper med i fronten, og det er der, vi vil være i hvert race. Uanset hvad, så vil vi tilbage på podiet, så selvom vi viste klare forbedringer, så skal vi stadig pushe så meget som muligt for at finde mere performance. Der er stadig et gab mellem os og de andre topteams, og det vil vi have lukket til næste løb, siger Tadashi Yamashina, teamchef i Panasonic Toyota Racing.

Foto: Panasonic Toyota Racing