Efter et miserabelt spansk grand prix har Toyotas besøg i toppen under træningen til Monacos Grand Prix været sparsomme. Jarno Trulli var sidste mand i første træning og 14. i anden træning, mens Timo Glock var 19. og næstsidste i første træning og 18. i anden træning.

Trods de beskedne placeringer er holdet dog fortrøstningsfulde.

– Vi har haft en travl dag i dag, kørt mange omgange uden større problemer med bilerne. Vi har brugt første træning på hovedsagligt at arbejde på setup og vurdere nye dele vi har med til dette løb, og i anden session arbejdede vi med dækkene, siger Dieter Gass, chief engineer hos Panasonic Toyota Racing.

– Vi har det lidt svært med at få dækkene til at holde over distancen, så det er noget, vi undersøger nærmere. Jeg er dog ikke bekymret over tidstabellen, for vi satte vores hurtigste omgange på de bløde dæk meget tidligt i den anden træning, og vi ved, at banen bliver markant hurtigere her i Monaco, siger Gass.

– Det er svært at sige, hvor vi står lige nu. Generelt set, på omgangstiderne, ser det ikke godt ud, men det er altid svært at sige noget om efter træningen, siger Timo Glock.

Foto: Panasonic Toyota Racing