Knap er det kinesiske Grand Prix overstået, før F1-karavanen er draget til Bahrain. Det årlige Grand Prix på banen i ørkenen er et løb, hvor blandt andre Toyota føler sig særligt godt forberedte.

Sammen med bl.a. Ferrari testede teamet her i februar. Det får bl.a. Jarno Trulli til at tro på fortsat fremgang for teamet, der har scoret point i samtlige løb denne sæson indtil videre.

I testen i februar, der blev afbrudt af sandstorme undervejs, nåede Toyota at køre 711 omgange, hvilket har givet masser af data at bygge på til løbet. Det giver Trulli troen på flere point, efter han i Shanghai blev sat ud af spil af Robert Kubica.

– I Bahrain var det første gang, jeg kørte TF109 i tørt vejr, og jeg vidste med det samme, at vi har en konkurrencedygtig pakke – hvilket vi også har bevist indtil nu denne sæson. Bilen var stærk under tests i februar, så jeg har en god fornemmelse før denne weekend, og jeg tror vi er konkurrencedygtige, siger Jarno Trulli.

– Selvom vejr og baneforhold ændrer sig mellem vintertests og løbsweekenden, så vil det stadig hjælpe os, at vi har data på den nye bil fra denne bane, og vi har nu en del erfaring med de dækcompounds, siger Trulli videre.

Foto: Toyota F1