Vi kan lige så godt indrømme det med det samme. Vi har lavet en fejl. I den ugentlige løbsoversigt missede undertegnede en af ugens vigtigste motorsports begivenheder, især set med danske øjne.

Tom Kristensen er nemlig endnu engang trukket i sin retro-kørerdragt, og deltager i to løb i dette års Goodwood Revival festival. Her skal han sammen med Henry Mann deltage i St. Marys Trophy (Part 2) i en Ford Fairlane Thunderbolt, og RAC TT Celebration i en Lister-Jaguar Coupe med Tom Wakeman. Andre konkurrenter i klasserne er prominente navne som Guido van der Garde, Emanuelle Pirro, Derek Bell, Nicolas Minassian, Jochen Mass, Karun Chandhok og mange flere.

Første løb er St. Marys Trophy som køres i morgen (søndag) kl. 12.40, og 14.30 i RAC TT.

Men selvom det kun er to løb TK deltager i, kan vi kun anbefale, at man tuner ind og følger med! Goodwood Revival er uden tvivl et af årets aller vigtigste motorsport event for klassiske biler, og der er virkelig noget for enhver smag!

Her er ALT! Et lille kig på lineuppet afslører perler som Alfa Romeo Tipo B, Jaguar C-Type, et væld af Ferrarier fra 50’erne og 60’erne – der iblandt en 250 GTO -, Maserati 8C, McLaren M1B, Ford GT40, klassiske Formel 1 biler, den sjældne Shelby Cobra Coupé, Aston Martin DBR1 og meget, meget mere.

Se med HER – vi lover det ikke bliver kedeligt!