Pole position og en andenplads efter titelfavoritten Timo Scheider var resultatet for Tom Kristensen i tredjesidste afdeling af DTM på Circuit de Catalunya ikke langt fra Barcelona. Og danskeren er ganske tilfreds efter det facit.

– Det var en perfekt weekend. Banerekord i kvalifikationen, tre Audi i top fra pole position. Tillykke til Timo med det flotte resultat. Han var konstant hurtig og har fortjent sejren, siger Tom Kristensen, til trods for at teamkammeraten overrumplede ham i starten

– Min start var god. Jeg så Paul Di Resta og Martin Tomczyk med det samme i mine spejle, men jeg blev dog noget overrasket over, at Timo pludseligt trak forbi til venstre. Jeg tænkte, at han havde tyvstartet og var egentlig af den opfattelse, at min reaktionstid i starten var ganske god for en 42-årig, spøger Tom K.

Foto: Audi Motorsport