2010-udgaven af Race of Champions får deltagelse af mindst én dansker. På banen stiller Tom Kristensen igen op for det skandinaviske hold, mens man formentlig vil kunne spotte et Dannebrog eller to på tilskuerpladserne.

Årets dyst mellem mestre og andre inviterede kørere finder som bekendt sted i Düsseldorf. Det sker den 27. og 28. november.

Dermed skal den danske Le Mans-legende igen op imod Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Sébastien Loeb, Alain Prost og en række andre verdensstjerner.

– Jeg er glad for, at arrangementet kommer til det centrale Tyskland i år – jeg er sikker på, at mange af mine danske motorsportsvenner vil udnytte muligheden og bruge en weekend i Düsseldorf for at mærke atmosfæren helt tæt på, siger Tom Kristensen i en pressemeddelelse.

– Jeg nyder virkeligt at køre Race of Champions. Jeg har regelmæssigt taget del i det siden det blev afviklet på de kanariske øer og har set med egne øjne, hvordan det har udviklet sig til en større, global sportsevent, siger Tom Kristensen, der også sidste år deltog, da ROC blev afviklet i Bird’s Nest i Beijing.

Hvem Tom Kristensen skal forsvare de skandinaviske farver med vides endnu ikke. Mattias Ekström, som han tidligere har vundet Nations Cup med i ROC, kører samme weekend DTM i Shanghai.

Foto: Audi Motorsport