Denne Teamtrailer/truck blev indkøbt primo 2011 og derefter ombygget så den passede til et et bilsracerteam, med bl.a. en kører lounge, indrettet med læder sofaer, indbygget omklædnings –og opbevaringsskabe til kørernes personlige effekter/køredragetr mm.
Endvidere er der køleskab, nedsænket loft med halogen belysning og alt hvad dertil høre.

Iveco og racetrailer sælges

Traileren er desuden med stor varekasse hvor der er plads til en racerbil, samtidig med der er mulighed for at opbevare reservedele og værktøj som man kan have brug for i forbindelse med ytransport af teammateriel til og fra racerløb i såvel Danmark som i Europa.

På fronten af traileren er der desuden et stort udvendigt opbevaringsrum , som også giver  mulighed for transport at møbler, klapstole og eller lignende.

Traileren på højre side monteret med en 6 meters elektrisk markise. Dugen er sort og på samme side er der et indgangsparti til racertraileren.
Du kan så enten parkere sin racerbil i skygge, eller benytte dette område til at parkere dig selv i pauserne under en løbs weekend.

Pris ide er Kr. 275.000,00 ex.moms

Nyere Mercedes Sprinter Høj/lang med 3,5t. totalvægt og eller lukket auto trailer kan eventuelt indgå i handlen som delvis betaling.

Vores teamtruck er en IVECO ML

Kan eventuelt leveres nysynet

Henvendelse til:

Flemming Pless telefon 27 77 94 30 eller mail fp@jetblackracing.com

Eller

Anders Majgaard telefon 28407954  eller mail andersmajgaard@hotmail.com