DTC gæster for første gang Classic Race Aarhus i pinseweekenden.

Dermed bliver det første gang på flere punkter. Det er første gang, at dansk motorsports nok mest berømmede klasse kører løb i Aarhus. Hvor det ikke er første gang, at der køres DTC på en bybane, bliver det første gang, at det sker i et decideret løb.

Der er kørsel både fredag, lørdag og søndag på banen – herunder de mange historiske klasser, Legend Cars samt kørsel med superbiler i Sportscar Event.

Du kan her se tidsplanen for Classic Race Aarhus 2013 (med forbehold for ændringer):

Tid Klassenavn Varighed
10:00 Sportscar Event Velgørenhedskørsel 60 min
11:00 Mærkeklubber Paradekørsel 60 min
12:00 S.L. Drivers Opvisning 60 min
13:00 Showkørsel med Borgmester Jacob Bundsgaard Show 60 min
14:00 Sæbekasseløb Opvisning 60 min
15:00 Førermøde for alle klasser, Drivers Lounge
15:10 Sportscar Event Velgørenhedskørsel 30 min
16:00 Historisk 65-Klassen Træning 15min.
16:25 Youngtimer Træning 15min.
16:50 Formel 1 Træning 15min.
17:15 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Træning 15min.
17:35 Sports og Racing cars 1931 – 1965 Opvisning 10min.
17:55 Historisk 71-klassen, 1300+ Træning 15min.
18:15 Historiske Motorcykler Opvisning 10min.
18:35 Auto-G DTC Træning 30min.
19:15 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Træning 15min.
Tid Klassenavn   Varighed
08:30 Historisk 71-klassen, 1300 + Tidtagning 20min.
09:00 Historisk 65-Klassen Tidtagning 20min.
09:30 Auto-G DTC Tidtagning 30min.
10:10 Historiske Motorcykler Opvisning 10min.
10:25 OK Legend Cup Træning 10min.
10:50 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Tidtagning 20min.
11:20 Formel 1 Opvisning 20min.
11:50 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Tidtagning 20min.
12:20 Youngtimer Tidtagning 20min.
12:50 OK Legend Cup Tidtagning 20min.
13:15 Officiel åbning v/ Borgmester Jacob Bundsgaard
13:35 Historisk 65-Klassen Heat 1 15min.
14:00 Historisk 71-klassen, 1300 + Heat 1 15min.
14:25 Sports og Racing cars 1921 – 1965 Opvisning 10min.
14:50 Auto-G DTC Heat 1 20min.
15:20 Formel 1 Opvisning 20min.
15:55 OK Legend Cup Heat 1 15min.+1omg.
16:30 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Heat 1 15min.
16:50 Sportscar Event Velgørenhedskørsel 30min.
17:30 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Heat 1 15min.
17:55 Youngtimer Heat 1 15min.
Tid Klassenavn   Varighed
08:30 Historisk 65-Klassen Heat 2 15min.
09:00 Historisk 71-klassen, 1300 + Heat 2 15min.
09:25 Historiske Motorcykler Opvisning 10min.
09:40 Formel 1 Opvisning 20min.
10:10 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Heat 2 15min.
10:35 OK Legend Cup Heat 2 15min.+1omg.
11:10 Sports og Racing cars 1921 – 1965 Opvisning 10min.
11:30 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Heat 2 15min.
11:55 Youngtimer Heat 2 15min.
12:20 Auto-G DTC Warm Up 10min.
12:40 Præsentation af kørere Show
13:30 Historisk 65-Klassen Heat 3 15min.
13:55 Historisk 71-klassen, 1300+ Heat 3 15min.
14:20 Formel 1 Opvisning 20min.
14:50 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Heat 3 15min.
15:15 Historiske Motorcykler Opvisning 10min.
15:40 Auto-G DTC Heat 2 20min.
16:10 Sports og Racing cars 1921 – 1965 Opvisning 10min.
16:25 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Heat 3 15min.
16:50 Youngtimer Heat 3 15min.
17:15 OK Legend Cup Heat 3 15min.+1omg.
17:45 Afslutning ved mærkeklasserne Opvisning 10min.