Når sæsonens næstsidste afdeling i TCR Denmark i den kommende weekend skal afgøres på Padborg Park, så bliver det samtidigt til lidt af en premiere for serien. 

For første gang bliver der nemlig kørt løb efter solnedgang, når TCR Denmark gæster Night Race på Padborg Park lørdag. Dermed er det tid til sæsonens andet endagsløb, hvor alle tre heats køres lørdag – med start på 1. heat lørdag eftermiddag, mens resten af programmet bevæger sig ud i skumringen og afgøres med et brag af en motorsportsfest om aftenen. 

Braget venter også i rent sportslig forstand, for titelkampen er tæt som aldrig før.

Efter et suverænt Grand Prix Danmark til Mike Halder er der næsten udlignet i den samlede tabel. Kasper H. Jensen kom til den seneste afdeling, Grand Prix Danmark, med en markant føring, men den dobbelte mester satte mange point til i en weekend, hvor GMB Motorsport-køreren ikke just havde medgang. 

Derfor står der en superspændende dansk/tysk duel for døren til weekenden, hvor differencen mellem Kasper H. Jensen og Mike Halder er på bare fem point.

I det hele taget vendte Grand Prix Danmark billedet i TCR Denmark, for en stærkt kørende Nicolai Sylvest fik også hentet ind og er treer med 279 point mod henholdsvis 302 og 297 til Kasper H. Jensen og Mike Halder.

Det gælder også i Trofeo-klassen, hvor Kenn Bach kommer til Padborg med et stærkt Grand Prix Danmark i bagagen. To af tre heatsejre tilfaldt nemlig nordjyden sidste gang, og han er derfor oppe på andenpladsen i klassen – á point med Meteor Racings Allan Kristensen. I den anden side af garagen hos Meteor Racing finder vi René Povlsen, som tog sig af finalesejren til Grand Prix Danmark og fortsat fører Trofeo med sine 143 point.  

Skal du med til ræs?

Vanen tro har vi en konkurrence på TCR Denmarks Facebook, og denne gang er præmien ekstra stor. Vi har to VIP-billetter til 1.000 kroner stykket til en heldig vinder, som trækkes fredag formiddag klokken 10.00.

VIP-billetterne giver vinderne adgang, tribune og plads i Outzen Motorsports VIP-lounge, hvor der hele dagen er champagnebar, mad fra Bar Sushi og fest indtil klokken 02.00 med Back to Back på scenen. 

TCR Denmark kører alle tre heats lørdag – vi åbner sendingen på www.youtube.com/tcrdenmark lørdag fra 14.30!