I den kommende weekend venter endnu ét af sæsonens store højdepunkter i TCR Denmark, når serien for første gang nogensinde ruller ud på asfalten i Mindeparken i Aarhus til Classic Race Aarhus. 

Egentligt var det udset til at skulle have sket allerede i fjor, men grundet corona-pandemien måtte arrangørerne udskyde til 2021. Til gengæld bliver det med fuld tilskuerkapacitet, og TCR Denmarks felt kan derfor vente op mod 40.000 gæster på lægterne den kommende weekend. 

Den seneste bybane i København samt Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen har virkelig rystet posen, og specielt i toppen af tabellen er alt åbent frem mod efterårets løb i TCR Denmark. Kasper H. Jensen fører knebent med 203 point mod Casper Elgaards 200, mens Nicolai Sylvest med to fornuftige løb har bragt sig tilbage i kampen med 173 point efter en skidt sæsonpremiere på Ring Djursland. 

Men derudover skal man heller ikke afskrive Michael Markussen og Jan Magnussen, som aktuelt er nummer fire og fem i tabellen. Magnussen havde en rædsom weekend i København, men er hos LM Racing klar med en genopbygget racer, og er utvivlsomt topmotiveret til at vise én af sine mange specialiteter, som netop er at køre på bybaner. Og det i Mindeparken, hvor Magnussen tog så mange sejre i den nu hedengangne DTC-serie.

Peugeot og Michael Carlsen topper Trofeo

Kampen i kampen alias Trofeo-klassen er også i den grad etableret. Michael Carlsen fik en god start på sæsonens første af to bybaner, da feltet var i København i starten af august og er aktuelt etter i Trofeo med 120 point. Nu venter Classic Race Aarhus og årets anden bybane, og her går Peugeot-køreren ind til weekenden i spids for Trofeo – foran Meteor Racings René Povlsen og Massive Motorsports Kenn Bach med 110 og 100 respektivt. 

Live og i TV

TCR Denmark kører fredag, lørdag og søndag ved Classic Race Aarhus. Lørdag er der kvalifikation og 1. heat, mens TCR Denmark kører finale søndag.

Som altid kan TCR Denmark følges live på TV2 Sport og TV2 Play – det er med livesending fra søndag klokken 12.15, hvor lørdagens heat vises forskudt, mens søndagens heat er live.