Der bliver race af bedste skuffe, publikum kommer til at opleve ved næste års udgave af Classic Race Aarhus. En netop indgået aftale betyder, at løbsprogrammet den 15.-17. maj kommer til at omfatte en mesterskabsafdeling for Super GT – klassen, der af Dansk Automobil Sports Union betegnes som topklassen i dansk banesport.

”Jeg er glad for, at vi har fået Super GT-klassen på næste års program,” siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus. ”Jeg har i den forgangne sæson set løb med klassen, og den leverer rigtig godt og tæt race – noget, som jeg glæder mig til at opleve på asfalten rundt om Mindeparken.”

”Jeg har fulgt klassen gennem mange år, og den har haft en fantastisk udvikling,” siger Jens Peter Lange, sports- og løbschef for Classic Race Aarhus. ”Siden sin start i 2015 har den udviklet sig til at have flotte felter med en række af landets bedste racerkørere, og derfor er det naturligt, at klassen skal på programmet for næste års Classic Race Aarhus.”

I Super GT-klassen anvendes specialbyggede racerbiler. Opbygget omkring en rørramme og med en effektfuld V6-motor vil bilerne blive de hurtigste rundt på den 2.595 meter lange bane ved næste års Classic Race Aarhus.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har fået en aftale i hus om, at Super GT-klassen skal køre i Aarhus til næste år,” siger Tom Pedersen, klassepromotor.

”Et byløb er altid noget særligt, og jeg ved, at alle kørerne glæder sig til at køre foran det store publikum, der er i Aarhus. Igennem den seneste sæson har vi haft et felt på mere end 20 biler, og jeg forventer, at vi kommer til at præsentere et mindst lige så stort felt for det aarhusianske publikum. Og det bliver et felt, der kommer til at rumme nogle nye og interessante navne på kørersiden.”

Sammen med aftalen om Super GT’s deltagelse i Classic Race Aarhus 2020 ligger det også fast, at publikum for ottende gang kommer til at opleve de populære biler fra Legend Car Cuppen.