Marco Sørensen sluttede som firer i første træning til World Series by Renault-løbene på Paul Ricard.

Fredagens første session bød på nogen spredning i tiderne, og danskeren var firer efter Marlon Stockinger, Matthieu Vaxiviere og Oliver Rowland,

I anden session var det igen Marlon Stockinger fra Sørensens tidligere team, Lotus, der satte tempoet. Også Sørensen kunne forbedre sin tid, men feltet var rykket noget tættere sammen. Selvom deficittet kun var et halvt sekund til philippineren i front, endte Sørensen som 13.

Formula Renault 3.5 kører kvalifikation og første løb i dag. Løbet køres klokken 13.00.

Se resultatet af første træning her (åbner pdf)

Se resultatet af anden træning her (åbner pdf)

Lasse Sørensen tager dobbelt pole position

Et andet sted i Frankrig var lillebror Lasse Sørensen en dominerende force i den franske F4-serie.

Den nordjyske racerkører var under fredagens tidtagning til weekendens Franske Formel 4 mesterskab hurtigst af alle i det 26 bilers store felt. Løbet er femte afdeling af mesterskabet, som nordjyden inden weekendens løb, fører med 38 point. Lasse Sørensen viste gode takter allerede fra første træning fredag morgen, hvor han også var hurtigst af alle.

– Det er en utrolig svær teknisk bane med både hurtige og langsomme sving, så det gælder om at få en god rytme. Konkurrencen er mega hård her, så jeg vidste, at det var om at have fuld fokus på at få sat to hurtige omgange. Løbet er en anden sag, men jeg har det bedste udgangspunkt, siger den 17-årige lillebror.

Løben afvikles med to løb lørdag og et løb søndag. Løb to afvikles med omvendt start rækkefølge efter løb et.