I forbindelse med CHGP den 30.-31. juli kan publikum købe en køretur som passager ved siden af en racerkører, og alle indkørte midler doneres ubeskåret i lige fordeling mellem BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet og Dansk Røde Kors.

Race for Riget er blevet et fast element i Copenhagen Historic Grand Prix, og en fantastisk mulighed for tilskuerne til at komme helt tæt på alle de professionelle racerkørere. I én time både lørdag og søndag er det muligt for alle gæster og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix, at købe en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til velgørenhed.

Siden Race for Riget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt i 2010, er den samlet donation på 1,7 millioner kroner. I år vil det indsamlet beløb ubeskåret blive ligeligt fordelt mellem BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet og Dansk Røde Kors.

Den 4-dobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen er ambassadør for Race for Riget, og det danske raceres får følgeskab af en perlerække af prominente racerprofiler, herunder den 9-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen, Porsche fabrikskører Michael Christensen, de to Young Driver kørere fra Aston Martin Nicki Thiim og Marco Sørensen, samt sportsvognskører Christoffer Nygaard og rallycross-kører Ulrik Linnemann. Screen Shot 2016-07-30 at 12.26.48

Derudover tæller vores bronze-kategori til 1.000 kr. pr. køretur attraktive bilmodeller som: Porsche 991 GT3 RS, Porsche 991 GT3, Ferrari 488 Spider, Ferrari 458 Speciale, Porsche 997 GT3 RS, McLaren MP4-12, Porsche Cayman GT4, BMW M2 med flere leveret med støtte fra Race for Rigets mangeårige støttepartner Sportscar Event.

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden på Bellahøj Park i Rytterområdet benævnt R2. Billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag morgen den 30.-31. juli kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier, startende med 1.000 kr. (Bronze), 1.500 kr. (Sølv) og 2.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge din yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

Billetter til CHGP kan købes på www.chgp.dk eller www.billetlugen.dk