Denne weekend tager Le Mans Series hul på sæsonen efter Le Mans, når de for andet år i træk kører på den storslåede bane Portimao ved Algarve.

Tredje løb i serien har igen Stephane Sarrazin tilbage i folden hos Oreca Matmut i den privatindsatte Peugeot 908 HDi FAP. Fabrikskøreren gav tidligere en hånd med ved ottetimersløbet på Paul Ricard, og det skal han også i de næste tre løb i Le Mans Series, hvor han deler bilen med Olivier Panis og Nicolas Lapierre.

– 24-timersløbet på Le Mans lod os styrke båndene mellem Peugeot Sport og Team ORECA-Matmut. Stéphane slutter sig til os til de næste tre løb som del af vores tætte samarbejde, siger Hugue de Chaunac, Orecas chef, i en pressemeddelelse.

Ottetimersløbet tidligere på sæsonen var ikke første gang, at den alsidige Sarrazin har kørt for det franske team.

– Han kørte for os i 2001 og 2002, og for nyligt i det første løb på Paul Ricard HTTT. Han kender Nicolas og Olivier godt, og jeg er naturligvis glad for at kunne regne med sådan en trio, siger Chaunac videre.

Sarrazin, der er tidligere formel 1-kører, har også flere gange vist sit værd på rallyprøver som fabrikskører for både Subaru og Peugeot. Senest har franskmanden kørt i S2000-klassen i IRC.

Konkurrencen bliver dog nok mindre hård denne gang i LMP1-klassen, hvor blot fire biler er tilmeldt. Danske Allan Simonsen er igen klar for Hankook Team Farnbacher i GT2-klassen.

Foto: Jean Michel le Meur/DPPI