Michel Nykjær var blandt de forhåndsfavoritter, der fik det ekstra svært efter vanskelige forhold i kvalifikationen op til ETCC-løbene søndag.

Den danske dobbelte mester i den årlige turnering skulle starte fra ottende startplads. Men efter solid opkørsel i første løb kvitterede Nykjær med en fjerdeplads efter den senere vinder James Thompson.

I andet løb skulle sydsjællænderen starte fra femte startposition takket være den omvendte startrækkefølge til race 2. Men første gang feltet skal igennem første sving, bliver det for trangt for Chevrolet Motorsport Danmarks es:

– Jeg får selv en god start, men jeg kan se at Engstler skyder frem, og jeg bliver hurtigt klar over, at der nok vil ske noget i det første sving. Derfor gør jeg hvad jeg kan for at køre udenom, da de andre rammer hinanden og jeg er lige netop selv begyndt at tro på, at jeg bare slipper forbi det hele, da jeg bliver ramt hårdt på det ene baghjul. Jeg kan med det samme mærke, at bilen bare sejler afsted, så jeg var godt klar over, at nu var det slut, siger Michel Nykjær til teamets hjemmeside.

Foto: FIA ETCC