Anden afdeling af Peugeot Spider Cup afvikles denne weekend ved Classic Car Meeting på Ring Djursland. Denne gang kommer Spider Cup-kørerne ud for udfordringer, de ikke er vandt til.

Peugeot Spider Cup-kørerne starter i samme felt som den nye Super Car Challenge, men der bliver ikke tale om et af de sprintløb over godt et kvarter, man normalt er vant til. Det bliver i stedet et sandt udholdenhedsløb, for når de røde lamper er slukket og starten er gået, kommer der til at gå 50 minutter, inden det ternede flag falder og vinderen kan kåres.

For de fleste af kørerne i feltet bliver det helt anderledes end det, de har været vant til. Sidste års treer i mesterskabet, Allan Olsen, Holbæk, har tidligere kørt langdistanceløb i sin Peugeot Spider, mens Carsten Brandt, Århus, der debuterer i klassen, dog har erfaring fra Danish Endurance Championship.

Feltet tæller også en kører, der ikke bare er debutant i Peugeot Spider Cuppen, men også i asfaltbaneløb i det hele taget. Det er Rasmus Wendelboe, Roskilde, der får sin første start i klassen. Den 15-årige skoleelev er dog ikke helt ukendt med motorsporten, da han i de seneste par sæsoner har kørt løb i Rotax Max-klasserne i karting.

Favoritværdigheden til sejren på Ring Djursland må dog ligge hos Søren Mosebo, Rødovre, og Johan Jokinen, Dragør, der deler mesterskabsføringen efter en løbssejr hver.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk