Vojens-køreren får et spændende motorsportsår efter skuffende 24 timers-løb i Dubai i januar. Udsigt til internationale løb i den kommende sæson.

Eventyret var på plads: Deltagelse i et 24 timers racerløb i Dubai. I en Lamborghini Gallardo med over 500 hestekræfter. En ægte drengedrøm gik i opfyldelse for Jannik Larsen, som siden 2004 har deltaget i forskellige løbsserier, primært i Danmark.

Desværre sluttede dét eventyr tidligt, da en af Janniks teamkammerater i den hurtige Lamborghini endte teamets deltagelse ved 24H Dubai med en afkørsel under træningen. Dermed kunne Jannik og resten af AF Racing-teamet se på mens resten af feltet kørte det hårde racerløb.

– Det var en kæmpe skuffelse, men heldigvis havde jeg i mine få ture på banen nået at imponere teamet, så lige nu arbejder de på at få mig i bilen til et par andre løb senere på året. Det er stadigvæk en fantastisk oplevelse at køre i sådan en bil, så jeg håber at det lykkes at lave en aftale!

Udover deltagelsen i et par internationale løb bliver Jannik også at se på de danske racerbaner. Det er lykkedes sønderjyden med hjælp fra sponsorerne DR Poser og Crown Energy at få en aftale med LV Motorsport, som indsætter en Porsche 997 GT3 Cup-bil i Danish Endurance Championship, og det er en bil med vinderpotentiale, som Jannik sætter sig bag rattet af:

– Porschen er en køremaskine som bare kører derudaf uden en masse bøvl. Den er lynende hurtig, og teamet bag har mange års erfaring fra både DTC og langdistanceløb – så jeg er i gode hænder!