Det startede skidt, og enden blev brat for danske Christian Bakkerud på Dijon-Prenois i næstsidste DTM-afdeling.

Den danske Audi-kører måtte stå over kvalifikationen grundet et crash i træningen. Efter en god start, hvor Bakkerud kom forbi begge sine teamkammerater i de andre 2007-udgaver af Audi A4, måtte danskeren slippe sin tjekkiske teamkammerat forbi igen.

Bag sig havde danskeren dog en af de kvindelige kørere, der ikke gjorde større indtryk på danskeren.

– Jeg fik en fantastisk start. Jeg tog fire pladser i starten, og jeg var virkelig flyvende. Bilen fungerede perfekt efter genopbygningen, mine mekanikere havde virkelig gjort det godt med at reparere bilen! Så blev jeg påkørt, jeg mener det var Katherine Legge, siger Bakkerud.

– Jeg har ikke nogen ide om hvorfor det skete. Jeg blev tvunget af banen, men undgik at køre bilen af. Jeg troede at jeg havde klaret den, da min teamkammerat spandt, ramte mig og ødelagde bilen. Jeg fatter ikke at man kan være så uheldig, siger Bakkerud.

– Så var det løb grundlæggende slut for mig, og selvom jeg ved at det var et uheld så har jeg stadig svært ved at forstå hvordan dette kunne ske. Jeg er så skuffet; jeg håbede at jeg kunne vise mit team hvor hurtig bilen var på denne bane. Men sådan er racing, og jeg skal bare rive denne weekend ud af kalenderen, siger en tydeligt skuffet Christian Bakkerud, der nu kan se frem mod finalen på Hockenheimring.

Foto: motioncompany