Det er hektiske dage for Marco Sørensen.

Nordjyden kommer frisk fra testarbejde for Lotus F1 Team og ser nu frem mod sjette afdeling af World Series by Renault.

Den køres på Paul Ricard i det sydfranske, og forhåbentlig kan det Saxo Bank-køreren finde farten sammen med Tech 1-teamet.

– Jeg glæder mig til at komme i gang på Paul Ricard. Jeg kommer direkte fra England, hvor jeg har brugt de sidste tre dage i Lotus F1-simulatoren. Så nu skal jeg lige have hjernen stillet om til World Series igen. Jeg har selvfølgelig et specielt forhold til banen hernede, fordi det var jeg havde min første F1-test. Yderligere har jeg altid haft en god fart på banen. Sidste år startede jeg i forreste startrække sammen med Kevin Magnussen. Men sådan tror jeg ikke at det bliver i år. Vi har simpelthen ikke et setup, som kan få os derop igen i år tror jeg. En top-fem-placering vil nok være det mest realistiske resultat i år, set i forhold til hvordan sæsonen er gået indtil nu. Men jeg vil gøre mit bedste for at få et godt resultat, og så må vi se hvor langt det rækker, siger han i en pressemeddelelse.

Formula Renault kører løb lørdag og søndag – begge dage klokken 13.00. Du kan som altid følge World Series by Renault på Eurosport og via livetiming. Find linket her.