16 timers kørsel blev det til for Jan Magnussen, Johnny O’Connell og Antonio Garcia i årets Le Mans, før motoren i Corvette Racing #63 gav op. Det var en tydeligt skuffet Magnussen, der pakkede sine ting sammen og vendte snuden mod Danmark, inden løbet var færdigt.

– Selvfølgelig er det skuffende. Der er ingen tvivl om, at Corvette havde farten til at vinde det her løb og så er man naturligvis skuffet på teamets vegne, når det ikke sker. Det er ikke kun en uges forberedelse, men et helt års forberedelse, der ender uden resultat, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

– Selvom min bil lå toer i lang tid, så er Le Mans et løb, hvor alt kan ske. Der var lang tid igen, og vi havde kun været langsommere end den anden Corvette i vores første stint, så vi var absolut konkurrencedygtige. Der var ingen forvarsel på, at motoren skulle ryge, så det kunne have været hvem som helst af os, der havde siddet i bilen, da det var slut, siger Magnussen.

Den alsidige dansker sidder fredag i Phoenix Racings #09, når NASCAR kører på Infineon Raceway i Pocono. TV 2 Sport viser løbet live – se mere her.

Foto: Jan Kaiser