Simpelt, gennemskueligt og hurtigt: Betal med det samme eller finansier din nye up! online – og få den udleveret indenfor 10 hverdage.

Volkswagen Danmark lancerer som første bilmærke i Europa direkte salg af biler online. Med ganske få klik kan man fra i dag købe sin nye bil online via Volkswagens hjemmeside.

Volkswagens mikrobil up! er blevet en af de allermest populære biler i Danmark og gennem de seneste år har knap 50.000 danskere sat sig bag rattet af Volkswagens mindste. Nu gør Volkswagen Danmark det endnu lettere for danskerne, at købe en ny up!

Danskernes digitale rejse

E-handlen er de seneste år steget markant i Danmark og alene i 2016 forventes en samlet omsætning på 100 mia. kr., vurderer brancheforeningen for e-handel FDIH.

”Det er tydeligt, at de danske forbrugere køber rigtig mange varer på internettet og vi mener, at det er oplagt også at tilbyde vores kunder at købe deres bil online. Vi tror, at de danske forbrugere er modne til det nu, og at vi kan tiltrække nye målgrupper, som ikke normalt besøger en bilforretning søndag eftermiddag”, udtaler Volkswagens danske direktør Ulrik Drejsig.

Volkswagen hæver beløbsgrænsen for dansk online handel

Med lanceringen af online bilsalg har Volkswagen i samarbejde med Nets fået hævet den danske beløbsgrænse for online handel fra de eksisterende 100.000 kr. til 150.000 kr. Ca. 75% af de danske up!-kunder køber en up! i prislejet 120.000 -130.000 kr. og derfor er det netop også up!-modeller i dette prisleje, man nu kan købe online.

”Vi har fokuseret på, at online salget skal være så simpelt og gennemskueligt for forbrugeren som muligt og derfor har vi valgt at lancere to forskellige up! med et begrænset udvalg af ekstraudstyr”, udtaler Ulrik Drejsig.

Så let er det – betal med kort eller MobilePay

Via Volkswagens hjemmeside specificerer man sin up! via få klik med motorstørrelse, farve og ekstraudstyr. Herefter vælger man det forsikringsselskab, man ønsker at være forsikret hos. Næste trin i processen er, at man bliver man bedt om at identificere sig via NemID. Dette sker, da bilen skal indregistreres af SKAT, og der er derfor behov for at verificere korrekt identitet på kunden.

Slutteligt vælger man den Volkswagen-forhandler, man ønsker sin up! udleveret fra. Herefter klikker man på indkøbskurven og går til betaling, proceduren er, som man kender den fra enhver anden web-shop: man indtaster sine betalingsoplysninger og handlen gennemføres.

Der kan betales med MobilePay, Dankort, Visa-kort, MasterCard og American Express og kunden skal selv sørge for, at beløbet kan trækkes via den valgte betalingsform. Kunden modtager slutteligt en bekræftelse af købet på mail og bliver kontaktet direkte af den valgte forhandler for at aftale udleveringsdato – udleveringen sker indenfor 10 arbejdsdage.

Fuld retur- og fortrydelsesret

Som ethvert andet køb består der selvfølgelig også 14 dages retur- og fortrydelsesret på online købet af en up! Er bilen blevet kørt i returneres det fulde beløb modregnet 3.800 kr., der er det gebyr SKAT opkræver ved indregistrering af bilen og Volkswagen fratrækker 1,50 kr. pr. kilometer bilen har kørt.