Det bliver rent dansk til 24-timersløbet på Le Mans i juni, når Aston Martin Racing stiller med to Vantage GTE.

Christoffer Nygaard har siden offentliggørelsen af startlisten til årets 24-timersbrag været bekræftet i den ene AMR-racer, der indsættes i GTE Am-klassen. Nu afslører Aston Martin Racing så, at den 26-årige Lyngby-kører får mulighed for at følge op på sin podieplacering i Le Mans-debuten i 2010 med to landsmænd.

– Da vi senest deltog i GT-kategorien i Le Mans, dominerede vi vores klasse i to år i træk i 2007 og 2008. Aston Martin Racing har længe været en force i GT-sporten, så vi har sat os de sædvanlige høje mål for Le Mans i år. Vi er sikre på, at vores GTE Pro-hold kan score et stærkt resultat efter podiet i 12 Hours of Sebring i WEC, og vi forventer, at Nygaard, Poulsen og Simonsen som minimum slutter på GTE Am-podiet, siger John Gaw, teamchef i Aston Martin Racing.

Den stærke danske trio i GTE Am-klassen har alle tre taget podieplaceringer i langdistanceklassikeren. Kristian Poulsen med LMP2-sejr i 2009, Christoffer Nygaard med GT1-tredjeplads i 2010 og Allan Simonsen med en tredjeplads i GT2-klassen samme år.

– Jeg er glad for at byde den danske trio velkommen i teamet. Op mod 50.000 fans tager pilgrimsturen fra Danmark til Le Mans hvert år, og jeg håber, de vil heppe på os hele vejen gennem de 24 timer, siger John Gow videre.

Poulsen, Nygaard og Simonsen deltager i en Aston Martin Vantage indsat af Young Driver AMR-teamet. Den anden bil køres af Darren Turner, Stefan Mücke og Adrian Fernandez