Allan Simonsen er i aktion igen denne weekend, hvor han skal varme op for F1-løbet i Shanghai.

Den alsidige dansker kommer frisk fra en podieplacering i det britiske GT-mesterskab til Grand Prix-banen uden for Shanghai, hvor han gæsteoptræder i Porsche Carrera Cup Asia.

Det er dog ikke første gang, danskeren kører i den asiatiske mærkeklasse. Også i 2010 var han på besøg i klassen, hvor han satte et tykt aftryk – og i år får han flere muligheder, da han udover opvarmningen til det kinesiske gp skal køre en afdeling på Ordos-banen i juli.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage til Carrera Cup Asia. Sidst jeg kørte der i 2010 endte det med en sejr, så jeg har da store forventninger til de to weekender, selvom VIP-bilen er en 2011-model. Men jeg håber dog stadig at jeg kan blande mig et sted i toppen, siger Simonsen til Racemag og sender samtidig en varm tak til Porsches motorsportsafdeling for invitationen.

Porsche Carrera Cup Asia vil i 2012 byde på konkurrence fra bl.a. Porsche-junior Martin Ragginger, Rodolfo Avila, Ho Pin Tung og  sidste års dobbelte vinder på banen Alexandre Imperatori (foto).