Vedholdende rygter placerer Bruno Senna som team kammerat med Vitaly Petrov for resten af sæsonen, og måske allerede ved det kommende Grand Prix i Belgien. Det betyder at Nick Heidfeld må begynde at kigge efter en ny arbejdsgiver, eller affinde sig med at blive degraderet til testkører. Det var ellers netop Heidfeld som blev udvalgt, fremfor Senna, til at afløse Robert Kubica da denne kom til skade under et Rally inden sæssonstart. Dengang blev Heidfeld valgt på grund af større erfaring, og med en klar forventning om at han ville kunne levere de ønskede resultater og bidrage med udviklingen af R31’eren.

Efter en lovende start hvor Vitaly Petrov sluttede nummer tre, og Heidfeld ligeledes 3’er i Malaysia, har resultaterne ikke rigtig været der, og det kan meget vel være det som Renault forsøger at råde bod på.

Senna har hele året været tilknyttet teamet som testkører, og så sent som ved træningen til det Ungarske Grand Prix var han bilen, og var kun marginalt langsommere end Petrov på trods af meget lidt tid i bilen.Selvom der endnu ikke er kommet en officiel udmelding fra Renault har rygtestrømmen taget til i løbet og dagen, og en udmelding må anses at være på trapperne.

Heidfeld ude? – vi gætter på at Bruno Senna sidder i bilen i den kommende weekend, men opdaterer selvfølgelig når vi få mere nyt.