Sébastien Ogier er vinder af Race of Champions 2011 efter franskmanden dominerede i finalen mod Tom Kristensen. Dermed vinder VW-køreren som den anden ROC-rookie i træk.

Anden gang blev altså ikke lykkens gang for danskeren, efter han lørdag blev slået i finalen i Nations Cup. Kristensen kunne ikke forhindre Volkswagens nye kører i at tage først sejr i ROC Buggy i Finale 1 og i Audi R8 LMS i Finale 2, så den unge franskmand kunne løfte det største trofæ efter årets ROC.

Forud var gået flere nervepirrende løb, hvor giganter som Button, Vettel og Schumacher var slået ud.

Kristensens vej mod finalen bød på dominerende sejr over Vitaly Petrov i World Touring Car-bilen i Gruppe D. Næste for Kristensen var Romain Grosjean, der trods en fejl på første omgang kunne vinde over Kristensen i KTM X-Bow. To sejre til Vettel og Grosjean satte dermed Kristensen under pres, da han i sidste løb i den indledende gruppe skulle møde Sebastian Vettel. I Skoda Fabia S2000 kunne Kristensen i et af de nok mest nervepirrende løb i ROC vinder over tyskeren. En billet til kvartfinalen mod Jenson Button var indkasseret.

Kvartfinalen i KTM X-Bow mod Button var ikke den største udfordring for danskeren, der nemt gik videre til semifinalen mod Michael Schumacher. F1-legenden var foran Le Mans-legenden midtvejs, men Kristensen kom igen og vandt med sølle 0,0175 sekund, og finalen var klar for danskeren.

Sådan gik det i ROC 2011: