Når Sebastian Øgaard tager hul på dette års motorsportssæson bliver det som kører for det spanske Campos Racing i det spanske Formel 4-mesterskab. Ejstrupholm-kørerens erfaringer med F4-bilen skal hjælpe Campos Racing til topresultater i Spanien.

I 2020 kørte Øgaard sin første fulde sæson i formelbiler efter at have været blandt Europas bedste gokartkørere i flere år. Udviklingen i løbet af sæsonen har gjort, at det spanske team mod slutningen af året henvendte sig for at høre om mulighederne.

“Jeg har været i Spanien for at arbejde med teamet, og de er både dybt professionelle og samtidig virkelig rare og imødekommende. Campos er i forvejen engageret i Formel 3 og Formel 2, så at de gerne vil have mine erfaringer til deres første sæson i Formel 4 ser jeg som et kæmpe skulderklap – og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem”, siger Sebastian Øgaard.

Campos Racing er drevet af den tidligere Formel 1-kører Adrián Campos, som efter sin aktive karriere har skabt et velrenommeret racerteam, der tidligere har haft racerkørere som Fernando Alonso og Sergio Perez bag rattet på sine biler.

Om tilknytningen af Sebastian Øgaard siger Adrián Campos:

“Vi har altid haft det som del af vores fundament at give talentfulde racerkørere muligheden for at køre sammen med os. Sebastian bringer både talent og erfaring med til teamet, og vi forventer at det kan blive et langvarigt samarbejde.”
Dermed er der lagt op til endnu en spændende og lærerig sæson for den hurtige midtjyde, som forventer at sæsonen starter på Jarama-banen nord for Madrid den 10-11. april.

Foto: Sebastian Øgaard Racing