Michael Schumacher er i vælten i medierne efter Ungarns Grand Prix, hvor han fem omgange før mål forsvarede sig mod Rubens Barrichellos overhalingsforsøg.

Dysten var tæt på at ende med Williams-køreren Barrichello i pitmuren, og efter løbet slog Schumacher fast, at der blev kørt hårdt og ikke andet.

Dagen efter Ungarns Grand Prix beder Schumacher nu om forladelse på sin hjemmeside efter at have set episoden igennem.

– I går lige efter løbet var jeg stadig midt i begivenhederne, men efter jeg igen har set episoden med Rubens må jeg sige, at dommerne havde ret i straffen mig: manøvren mod ham var for hård, siger Michael Schumacher til sin hjemmeside.

– Jeg ville naturligvis gøre det svært for ham at overhale mig, og jeg viste ham også tydeligt, at jeg ikke ville lade ham gå forbi, men jeg ville naturligvis heller ikke udsætte ham for fare med min manøvre. Hvis han har dén følelse, så undskyld, det var ikke min mening, slutter Schumi.

Foto: Mercedes GP