For Michael Schumacher var det en helt speciel oplevelse at være tilbage i formel 1 feltet igen. Efter en succesfuld test kunne en glædestrålende Schumacher fortælle at han havde samme følelse i kroppen som til sin debut tilbage i 1991.

Den syvdobbelte verdensmester gennemførte over 40 omgange i den nye Mercedes W01,  men kunne allerede efter få omgange konstaterer at han ikke har tabt farten og sluttede da også dagen som tredjehurtigst. Schumachers teamkammerat Nico Rosberg måtte derfor også se sig slået med over et halvt sekund i første test.

Michael Schumacher var i det hele taget glad for at være tilbage, og følte sig i god form efter testen, og uden nogen form for smerter i nakken, som ellers kunne have været frygtet. ”Jeg har det fint, jeg har forberedt mig godt og resultatet er ingen smerter overhovedet.”

”Det var en fantastisk følelse derude, jeg havde det som en dreng med nyt legetøj. Det var selvfølgelig en lidt spøjs oplevelse at se Ferrarien på banen uden mig i den, men samtidig en glæde at se min gamle teamkammerat Massa tilbage på banen.” Fortæller Schumacher.

”Jeg syntes at teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde. Bortset fra nogle kontrolchecks har bilen bare kørt 80 omgange uden nogen problemer.