Michael Schumacher måtte i Malaysias Grand Prix udgå efter problemer med en hjulbolt. Mercedes GP-kører holder dog fast i, at teamet er på det rette spor og ser frem til at vise det i Kina denne weekend.

– Det så ret anstændigt ud i Malaysia i det sidste race, og måske vil det gå vores vej igen i Shanghai. Indrømmet, de sidste to løb har jeg ikke været heldig, men jeg kender grundene til det. Jeg ved, hvordan det går i F1, og hvis man ser på detaljerne i de to race, så synes jeg stadig alt går efter planen. Man kan kun forbedre sig et skridt ad gange, og jeg er sikker på, at vi når det, siger Michael Schumacher, der i øjeblikket ligger på en beskeden 10. plads i VM for kørere – 26 point efter teamkammerat Nico Rosberg på femtepladsen.

– Michael havde en stærk weekend (i Malaysia, red.), og kommer op i fart med hvert løb der kommer, selvom hændelser uden for hans kontrol hæmmede hans performance i Melbourne og Sepang. Vi håber dog på at kunne fortsætte med at vise fremgang i Kina, og det vil være særligt godt for Michael at få et clean race og vise den fremgang, han har gjort siden sæsonstart, siger teamchef Ross Brawn.

– Teamet har performet godt gennem de tre løb, og de gjorde det godt i Nicos race i Malaysia og lavede et af de hurtigste pitstop i sæsonen. Vores bil har været pålidelig, på nær hjulboltproblemet i Malaysia, og jeg er tilfreds med kørernes præstationer. Vi har opnået rimelige resultater helt i tråd med bilens fart i øjeblikket, men vi må være realistiske og anerkende, at vi ikke har været hurtige nok til at kæmpe med helt oppe foran i øjeblikket. Det er vi naturligvis ikke tilfredse med, og vi arbejder så hårdt som muligt på at lukke hullet, fortsætter Brawn i en pressemeddelelse.

Foto: Mercedes GP Petronas