De har gjort det før og de gør det igen i år. Tidligere i dag kunne administrerende direktør for Saxo Bank, Lars Seier Christensen, annoncere, at banken endnu engang vil putte penge i Lotus F1 Team. Sponsoraftalen er dog en smule anderledes end sidste år. Foruden den overordnede aftale med Lotus F1 Team, har Saxo Bank også valgt at sponsorere Lotus-køreren Romain Grosjean personligt.

Kigger man nærmere på den nye Lotus F1 E23 Hybrid, vil man i den kommende sæson kunne se Saxo Banks logo på racerens hækvinge. Ved særligt udvalgte løb vil logoet desuden få en endnu mere fremtrædende placering på raceren.

Ifølge Lars Seier Christensen har Saxo Bank efterhånden etableret et værdifuldt samarbejde med to af verdens mest sete og populære sportsgrene: Formel 1 og cykling. Når banken vælger at indgå sponsoraftaler med et Formel 1 hold som Lotus F1 Team skyldes det ifølge Lars Seier Christensen, at et sådan samarbejde: ”giver banken mulighed for at nå ud til markeder som Latinamerika, Mellemøsten og Sydøstasien, hvor cykling ikke har helt samme gennemslagskraft. De to sponsorater komplimenterer derfor hinanden rigtig godt”.

Saxo Bank gør sig dog ikke kun i Formel 1 og cykling. Tidligere på året offentliggjorde Saxo Bank, at de i 2015 også vil sponsorere GP2- og Le Mans-kører Marco Sørensen samt lillebror Lasse Sørensen, som i år skal køre for MP Motorsport i Formula Renault 2.0-serien.