Stephane Sarrazin kommer til at køre Le Mans for Toyota Racing i den nye TS030 HYBRID. Franskmanden skal køre i bil #8, og får Anthony Davidson og Sébastien Buemi som medkørere.

Tidligere i denne uge testede Sarrazin for Toyota på Paul Richard, og den erfarne kører viste farten, stabiliteten og samarbejdet, der er nødvendigt, lyder det fra Toyota. Det var en fire dags test, hvor alle kørere i #8 og i #7 deltog i testen. Kørerne i #7 er Alex Wurz, Nicolas Lapierre og Kazuki Nakajima.

 

Testen var den tredje succesfulde langdistancetest for Toyota i forberedelserne til Le Mans.

Stéphane, der tidligere er sluttet på podiet tre gange på Le Mans, vender tilbage til Toyota Motorsport, efter han for 10 år siden var testkører i Formel 1 programmet.

– Jeg er virkelig glad og stolt af at få chancen for at deltage i Le Mans for Toyota Racing. Jeg har gode minder fra samarbejdet med Toyota Motorsport. De har arbejder virkelig hårdt, og det er dejligt, at være tilbage. Det har været intenst at komme ind på holdet og bilen i denne uge, men jeg har fået god hjælp, og jeg føler, at vi har gjort gode fremskridt. Der er en stejl indlæringskurve med helt ny teknologi, og vi vil helt sikkert lære en masse denne sæson. Det er en ny og spændende udfordring for mig, siger Sarrazin.

Toyota Racing skal i aktion igen den 3. juni i testdagen forud for Le Mans.