Sahara Force India har nu offentliggjort de første fotos af 2012-raceren, som Paul Di Resta og Nico Hülkenberg skal køre.

Som Caterhams 2012-racer bærer VJM05 præg af den næbdyrslignende front, ligesom de nye partnere Sahara i den grad pryder sidepods på bilen.

– Vores målsætning er at opnå en femteplads, udtaler teamchef Dr. Vijay Mallya i en pressemeddelelse. For at gøre det, så skal vi fortsætte den gode form, vi viste i anden halvdel af 2011-sæsonen.

– Du kan begynde at se at det aerodynamiske arbejde bryde igennem, og bilen er nu mere raffineret fortsætter Sahara Force Indias tekniske chef Andrew Green. Teamet vil igen i år have motorer fra Mercedes og gearkasse fra McLaren Applied Technologies.

Vinterpausen er for de to kørere Paul Di Resta og Nico Hülkenberg blevet brugt til at lade op, men naturligvis også til fysisk træning og test i simulator. – Jeg glæder mig til at se, hvordan bilen føles i testen i næste uge udtaler Nico Hülkenberg. Begge kører ser frem til sæsonen går i gang, og bilen kan stå sin endelige prøve i forhold til konkurrenterne.

Her følger de første fotos.

[nggallery id=94]