Efter en lidt kedelig afslutning på DM og ikke mindst en skuffende 8. plads i DM SUPER1600, er MLF Motorsport nu klar til en ordentlig afslutning på sæsonen.

– Vi havde glædet og meget til denne sæson, og synes selv vi har fundet lidt mere fart i bilen. Derfor er en samlet 8. plads naturligvis slet ikke tilfredsstillende, og vi ved vi kan præstere meget bedre. Vi begik en stor fejl på Nysum banen, hvilket jeg skal være den første til at beklage. At straffen så fratager os muligheden for 3 løb i DM serien og endvidere den afsluttende  afdeling af ERC på Estering, synes jeg måske nok er lidt hårdt. Men nu kigger vi fremad og den kommende weekend skal vi bare nyde at køre race igen, siger Mike L. Frederiksen.

Hele teamet drager weekend til Gross Dölln i Tyskland, hvor årets sidste afdeling af det tyske mesterskab skal køres. Det er første gang men kører Rallycross på banen, som er placeret i forbindelse med et kørerteknisk anlæg. Mike Louring Frederiksen er eneste dansker til start i Tyskland.

Du kan følge MLF Motorsport på facebook, hvor du nu også har muligheden for at vinde en tur i passager sædet, hvis man ”synes godt om” siden.

Se mere om Mike L. Frederiksen og DM SUPER1600 her:

RALLYCROSS 2012 DM3 Super 1600 Nisseringen from Race Media on Vimeo.