Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen denne weekend, men nu med en nyhed på tidsskemaet.

Det har tidligere været i støbeskeen, at DTC skulle køre med ved det københavnske løb – men i år er det en realitet. Auto-G Danish Thundersport Championship kører som bekendt fjerde afdeling i årets mesterskab, men det bliver ikke efter helt samme opskrift som vanen ellers byder sig.

Der bliver nemlig ikke tale om et reelt løb, men et kapløb mod uret. Både lørdag og søndag skal DTC-kørerne på banen og over to omgange forsøge at sætte hurtigste tid.

Den anderledes afvikling gør også, at pointene er omtrent halveret, så hurtigste mand sikrer 10 point til mesterskabet, næsthurtigste 8,5 point osv.

CHGP er naturligvis først og fremmest historisk racing, hvor bl.a. Pro/am-løbet er i fokus. Men også Red Bull Racings F1 med David Coulthard giver opvisning, ligesom de mere moderne Legend Cars er på banen.

Du kan se her, hvordan tidsplanen for CHGP 2012 ser ud: (Racemag tager forbehold for ændringer) (opdateret 3. august)

Lørdag d. 4. august 2012

Start Heat Omgange Klasse

08.30-08.38 Tidtagning 8 min Legend Cars
08.43-08.51 Tidtagning 8 min 1947- klassen
08.55-09.10 Tidtagning 15 min 1965-klassen
09.20-09.35 Tidtagning 15 min 1971-klassen over 1300
09.45-10.00 Tidtagning 15 min 1971-klassen under 1300
10.00 Førermøde Camaro Cup i deres depot
10.10-10.25 Tidtagning 15 min 1976/81-klassen
10.30 Førermøde I Royal Pro/Am’s Lounge
10.35-10.50 Træning 15 min Camaro Cup
11.00-11.15 Tidtagning 15 min 1965- GTS/GTP klassen
11.25-11.40 Træning 15 min Royal Pro/Am
11.50-12.05 Tidtagning 15 min Royal Pro/Am
12.10-12.20 Opvisning 10 min Show Run OPEL Ampera & Grand Prix 1914 racer
12.30-13.20 Indsamling 50 min Race For Riget
13.25-13.55 Opvisning 30 minutter Show Run Red Bull Racing Formel 1 racer
13.55-14.00 Åbningstale
14.00-14.20 Heat 1 15 min + 1 omg 1947-klassen
14.30-14.50 Heat 1 15 min + 1 omg 1965-klassen
15.00-15.20 Heat 1 15 min + 1 omg 1971-klassen over 1300
15.30-15.55 Heat 1 Super-pole Camaro Cup
16.05-16.25 Heat 1 15 min + 1 omg 71-klassen under 1300
16.35-17.10 Heat 1 2X8 omgange Royal Pro/Am
17.20-17.40 Heat 1 15 min + 1 omg 1965 GTS/GTP-klassen
17.50-18.10 Heat 1 15 min + 1 omg 1976/81-klassen
18.15-18.35 Heat 1 15 min+1 omg Legend Cars

Søndag d. 5. august 2012

Start Heat Omgange Klasse

08.30-08.38 Tidtagning 8 min Legend Cars
08.43-08.51 Tidtagning 8 min 1947-klassen
08.55-09.10 Tidtagning 15 min 1965-klassen
09.20-09.35 Tidtagning 15 min 71-klassen over 1300
09.45-10.00 Tidtagning 15 min 71-klassen under 1300
10.00 Førermøde Camaro Cup i deres depot
10.10-10.25 Tidtagning 15 min 76/81-klassen
10.30 Førermøde I Pro/Am’s Lounge
10.35-10.50 Tidtagning 15 min 1965-GTS/GTP klassen
11.00-11.15 Træning 15 min Camaro Cup
11.25-11.40 Tidtagning 15 min Royal Pro/Am
11.50-12.00 Opvisning 10 min Show Run OPEL Ampera & Grand Prix 1914 racer
12.10-13.00 Indsamling 50 min Race For Riget
13.05-13.35 Opvisning 30 min Show Run Red Bull Racing Formel 1 racer
13.40-14.00 Heat 2 15 min + 1 omg 71-klassen over 1300
14.10-14.30 Heat 2 15 min + 1 omg 1947- klassen
14.40-15.30 Heat 2 2X8 omgange Royal Pro/Am
15.40-16.00 Heat 2 15 min + 1 omg 1971klassen under 1300
16.10-16.35 Heat 2 Super-pole Camaro Cup
16.45-17.05 Heat 2 15 min + 1 omg 1965- klassen
17.15-17.35 Heat 2 15 min + 1 omg 1965-GTS/GTP klassen
17.45-18.05 Heat 2 15 min + 1 omg 76/81-klassen
18.10-18.30 Heat 2 15 min + 1 omg Legend Cars