Læs i DASUs elitenyhedsbrev: Mesterskabsføring i England og USA

Dennis i mesterskabsføring

Med en tredjeplads i Silverstone 500 med Lamborghini-teamet Barwell Motorsport sikrede Dennis Lind og Leo Machitski sig den samlede føring i British GT3 Championship efter to runder.
Verdensmester Marco Sørensen sæsondebuterede med en syvendeplads.
I afdeling af British Formula 3 Championship på samme bane hentede Mikkel Grundtvig to pointgivende placeringer som P12 og P14, samt en udgået.

Uheld til Kevin, podie til Mikkel

Efter sejren i sidste runde af WeatherTech Sportscar Championship i Detroit kom Kevin Magnussen ned på jorden igen i det traditionsrige 6-timers løb på Watkins Glen. En påkørsel fra en konkurrent på sidste omgang betød en slutplacering som P6. Samlet er Kevin og Renger van der Zande dog på femtepladsen i mesterskabet.

Samtidig betød en andenplads i LMP2-klassen at Mikkel Jensen og holdkammerater hos PR1 Mathiasen Motorsport teamet fortsat fører i den samlede stilling.

Læs mere her om Mikkel Jensens løb og kom med onboard med Kevin Magnussen her.

Gode placeringer på Vallelunga

Conrad Laursen leverede en fin præstation i tredje afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab. Tre placeringer i top-10 blev det til for den danske mester på banen i Vallelunga udenfor Rom.