Førstepladser i USA, Holland og Belgien, samt yderligere podiepladser i Holland og Spanien.


Danske banekørere fortsætter med at imponere overalt. Det kan du læse om i DASUs elitenyhedsbrev, som vi sender ud hver uge straks efter weekendens løb er kørt.

Ny sejr til Christian Rasmussen

Christian Rasmussen vandt sæsonens femte sejr, da han tog det ternede flag først i søndagens løb for Indy Pro på Road America. Forinden måtte han dog gennem stort drama, da han lørdag blev involveret i et  uheld med tre andre biler og måtte udgå. Heldigvis skete der kun materiel skade, og Christian udbyggede samlet set sin føring i mesterskabet.

Læs mere og se løbene på motorsportdanmark.dk her.

Lyt i øvrigt til podcasten Det ternede flag med Christian Rasmussen her.

Pole og points til Frederik Vesti

Anden runde i FIA Formula 3 Championship startede fremragende for Frederik Vesti, idet Mercedes Junior-køreren fra Vejle sikrede sig pole i kvalifikationen forud for Frankrigs Grand Prix på Paul Ricard. Desværre betød motorproblemer i første sprintløb samt et forkert regnvejrs set-up i søndagens hovedløb at pointhøsten ikke blev som håbet. I alt 11 points kunne Frederik notere på kontoen. 
Feltets anden dansker Oliver Rasmussen kæmpede på ny bravt i det tætte midterfelt, med en bedste placering som nr. 20 i de tre løb.  

Se mere og se løbene på motorsportdanmark.dk her

Sejre til Frederik og Noah, podiepladser til Michelle og Nicolaj

Frederik Schandorff og hans italienske makker hos Lamborghini vandt det andet løb i anden runde af løbsserien GT Open, og indtager ligeledes andenpladsen i den samlede stilling. Det skete på Spa.
I Valencia, Spanien, hentede Michelle Gatting en anden- og en tredjeplads i afdeling af Ferrari Challenge, og fører fortsat samlet.

På Zandvoort i Holland blev det til sejr og andenplads til Noah Watt (Trofeo Lamborghini) og podie til Nicolaj Møller Madsen (European GT4 Series).

Endelig hentede Bastian Buus gode points til rookiemesterskabet i Carrera Cup Deutschland på Monza.

Indycar-debut til Kevin

Kevin Magnussen fik, med to dages varsel og uden mulighed for test, debut i den amerikanske pendant til Formel 1, Indycar. På trods af den manglende forberedelse leverede den tidligere F1-kører en kompetent debut indtil han måtte udgå med motordefekt halvvejs i løbet.

Se highlights fra løbet her.

Husk, du kan abonnere på elitenyhedsbrevet her.

Foto: Chris Owens