Oliver melder sig ind i topstrid

Sjette afdeling af FIA Regional Formula 3 Championship i Barcelona blev domineret af danske Oliver Rasmussen, der med to sejre og en femteplads i rundens tre løb for alvor meldte sig ind i kampen om den samlede sejr. Med weekendens sejre har Oliver nu vundet fem løb i år for PREMA.
Der resterer to afdelinger. Læs mere på f3regional.com

Sejr til Mikkel i sæsonfinale

I sidste runde af European Le Mans Series lykkedes det endelig for Mikkel Jensen og hans G-Drive LMP2 team at nå det højeste trin på podiet. Sammen med Rusinov/de Vries sejrede danskeren ikke blot i LMP2-klassen, men også i generalklassementet. Med sejren sluttede teamet på tredjepladsen i mesterskabet, hvor danske High Class Racing og Dennis Andersen/Anders Fjordbach med en sjetteplads søndag sluttede samlet nr. otte.

I LMP3 sluttede Malthe Jakobsen og holdkammerater hos RLR MSport med en ærgerlig udgået efter mekanisk bøvl, og i GTE blev det til en sjetteplads for Michelle Gatting og hendes Iron Lynx Ferrari-team. Samlet blev det til P4. Løbet blev kørt på banen i Portimao, Portugal.

Læs mere her

Ingen points til Kevin
 

Heller ikke i årets trettende F1 Grand Prix havde Kevin Magnussen heldet på sin side. Efter en af sine flotte starter blev han halvvejs rundt på første omgang i Imola ramt af Sebastian Vettel og udgik senere med følgeskader efter uheldet.
Lewis Hamilton vandt, og resultatet betyder, at Mercedes vinder konstruktørmesterskabet for syvende år i træk – det er en ny rekord.

Der resterer fire afdelinger af VM. Se mere på formula1.com

Sejr og avancement til Nicolaj
 

På Lausitzring i Tyskland kørtes næstsidste afdeling af ADAC GT4. Nicolaj Møller Madsen og hans tyske makker Jan Kasperlik hentede en sejr- og en femteplads i weekendens to løb, og avancerede dermed til andenpladsen i den samlede stilling. 


F4 i Spanien, Conrad Laursen danmarksmester

Efter sjette afdeling af det spanske F4-mesterskab på banen i Aragon indtager Oliver Goethe og Valdemar Eriksen hhv. fjerde- og ottendepladsen i den samlede stilling.
Den planlagte sæsonfinale i DM Formel 4 på Sturup Raceway måtte desværre aflyses grundet de seneste corona-restriktioner. Dermed kan Conrad Laursen kåres som Danmarksmester foran Benjamin Frislund og Sebastian Øgaard. Læs mere her.

Foto: Prema

Nyhederne om de danske talenter er fra DASUs elitenyhedsbrev – det kan du abonnere på her!