CC-Cars DASU Classic ruller igen med seks afdelinger i 2021.

Første afdeling er CC-Cars Classic den 24. april, afviklet af Motorklubben Centrum.

CC-Cars DASU Classic er en serie af motorløb, pålidelighedsløb, for dig som ejer en klassisk bil indregistreret 31/12 1990 eller før, og som har lyst til at køre let motorløb sammen med måske et familiemedlem eller en god ven.

Historisk pålidelighedsløb er løb, hvor det er let at finde rundt, og hvor det gælder om at køre med den rigtige fart, så kontrollerne passeres på de rigtige tidspunkter. Der køres på veje af fin kvalitet, med pauser og plads til snak og hygge med de øvrige deltagere.
Ruten I skal køre, er skitseret i en rutebog i form af kort og instruktion. På ruten er der kontrolposter. I får oplyst køretid og gennemsnitshastighed, som så skal forsøges overholdt mellem kontrolposterne. Afvigelserne danner grundlag for resultatet i det pågældende løb.

første omgang er det eneste udstyr I har brug for, udover en klassisk bil og 2 personer, er lineal og kuglepen.

I bilen skal der være trukket et kabel med et alm. hunstik fra batteriet og til højre siderude bagtil, så der indvendigt kan tilsluttes en transponder. Såfremt der i et løb anvendes elektronisk tidtagning i begynderklassen, vil der være et antal ledninger som deltagerne kan låne.

Historisk pålidelighedsløb er let at komme i gang med og tilbyder socialt samvær med andre – og fire ud af de seks afdelinger er tællende.

Du kan læse meget mere om CC-Cars DASU Classic 2021 i folderen her (åbner pdf).