Mestrene og de kårede vindere Bel-Ray SSC Challenge i flere kategorier er nu blevet hædret ved en præmie- og gallafest i Aa Mølle i Hadsund.

Ved en gallamiddag blev også Årets Fighter og Årets Kører præmieret.

Årets Fighter: Andreas Kjærgaard, Porsche 948

Kampen om Årets Fighter stod mellem Jørgen Hansen, Jakob Borum og Andreas Kjærgaard. Det blev Andreas Kjærgaard, der løb med den store ære. Andreas Kjærgaard har i flere sæsoner kæmpet med motoren i sin voldsomme Porsche 948, og i år er tingene for alvor faldet på plads for esbjergenseren.

Spændende var det også, hvem der skulle blive Årets Kører. Vanevinderen  Claus Christensen (stort foto, midten), der blev årets rookie, var naturligvis nomineret, men også en af de hårde konkurenter i den forgangne sæson, Dennis Holbæk (stort foto, venstre), var på listen, ligesom Johannes Graversen, der nærmest er definationen på Special Saloon Car. Vinderen blev Dennis Holbæk, der i år har fået godt styr på sin Aquila CR-1, og “rent faktisk også er en ganske rar person”, som Erik Byrgesen udtrykte det.

Special Saloon Car-folket har altid været kendt for at være gode til at hygge sig sammen på tværs af teams og holdninger. Lørdag aften på Aa Mølle var ikke nogen undtagelse. Kørere, mekanikere og hjælpere brugte hele aftenen på at fortælle røverhistorier og grine af sæsonens hændelser.

Fotos: Gripping Media