Pga. manglende tid, og en SU der ikke helt dækker racing ambitionerne sælger jeg min BMW E36 M3 Coupé fra 1995.

Motoren har 292 HK, fra frisk måling. Har skarpere knaster og optimere motorstyring samt åben luftfilter og standard unstødning (har dog en banan liggende til den). Er monteret med en FK undervogn der er justerbar i højde og hårdhed. Den har et BUR der er godkendt til at køre race med, og der er lavet ekstra afstivning af karossen. Er monteret med tårnstiver for og bag. Hullede skiver og carbon klodser.

Lige nu sidder der et Lico racersæde i med 3″ H-seler, sæde og seler holder begge Fia godkendelse i 2010. Der medfølger også et helt nyt (ny model også) Sparco REV sæde, der aldig har været monteret. Der er monteret bagtøjskøling, med pumpe og køler, så bagtøjet kan holde til at blive brugt, og kan holde til at køre langdistance race fx. DEC. Lexan Ruder professionelt lavet i de tre bagerste ruder. Ildslukker monteret i kabinen, samt Fia godkendt hovedafbryder. Fia godkendt vinduenet.

Billede er fra den tidligere ejer, da jeg ikke lige har noget liggende. Der sidder ikke de samme klistermærker på den på nuværende tidspunkt, og den har fået sorte skærmforøgere bag i, ellers er den identisk.

Bilens lak er ikke perfekt alle steder, men på den anden side hvilken racerbil der bliver brugt har perfekt lak alle steder.

Jeg har mange sæt fælge til bilen. 5 stk OZ superleggea 17×7 (guld), 7 stk. technomagnesio 17×7 (guld), 4 stk. BMW E39 M5 replica monteret med 234/40R17 17×7,5 (alu). Sidst men ikke mindst har jeg 8 stk. BBS WTCC BMW fælge i 17×9.

Pris-ide: 90.000

Jeg er åben for bud.

Jeg kan kontaktes på enten mail eller telefon, og stort set hele døgnet (med visse forbehold :O)

Tlf. 20198010

E-mail sander@ems-vvs.dk