Vi har alle hørt om eller kender til den berømte, amerikanske Route 66. Ruten, der emmer af amerikansk historie og kultur, og som i dag er blevet en attraktion i sig selv. Men vidste du, at Route 66 også har inspirereret til en helt anden rute, der kaldes Route 777?

 

Oplev den ikoniske Route 66

Motorvejen, som løber gennem USA fra Chicago til Los Angeles, er måske bedre kendt som Route 66. Den har været location i adskillige filmscener og fortællingen om det frie, amerikanske liv. Det er blandt andet her, vi møder karaktererne fra Easy Rider og ligeledes de to iltre kvinder i Thelma & Louise på deres livs køretur.

Route 66 er med andre ord en legendarisk motorvej, som dog i dag ikke eksisterer som en officiel rute. Det betyder dog ikke, at man ikke kan pakke bilen og tage på kør-selv-ferie gennem USA. Flere dele af ruten er stadig tilgængelige, og hvis man allierer sig med en af de mange guidebøger om emnet, er der rig mulighed for at opleve det meste af ruten og den smukke natur, der omgiver den. På ruten vil du selvfølgelig også opleve moteller, burgerbarer, restauranter og iøjnefaldende neonskilte i bedste amerikanske stil. Route 66 er blevet et ærkeamerikansk fænomen. På fdm-travel.dk kan du læse meget mere om, hvordan du kan planlægge din biltur rundt i USA og samtidig opleve den ikoniske Route 66. Rækker pengene ikke til den helt store USA-tur, bør du overveje en anden rute; nemlig Route 777.

 

Prøv Route 777 online og oplev nostalgien

Der er selvfølgelig stor forskel på, om man tager på den store bilferie gennem USA, eller man vælger at hygge sig med Route 777. På sidstnævnte rute er vejen belagt med blandt andet kirsebær, citroner og barer, og er du heldig, får du den helt rigtige kombination, der udløser gode gevinster. Der er selvfølgelig tale om den klassiske spillemaskine med de tre tromler. På cozino.com/dk finder du blandt andet dette enkle og nostalgiske casinospil, som leder tankerne hen på den klassiske, enarmede tyveknægt. Selve spillemaskinen er i spillet placeret ude på den amerikanske motorvej, og på den måde får vi en stærk reference til Route 66. Grib chancen for at vinde pengegevinster, der kan føre dig tættere på at udleve dine drømme. Måske der bliver plads i budgettet til en kør-selv-ferie på den legendariske Route 66? Uanset om du blot spiller for hyggens skyld, eller du spiller for at vinde penge, venter der en nostalgisk oplevelse, der både giver adspredelse og spænding. God fornøjelse på ruterne.