Der var tro på tingene, inden det gik løs på Padborg Park, men det skulle hurtigt vise sig, at Night Race ikke blev nogen fed oplevelse for Kevin Rossel i år. Efter hurtige tider i træning var kvalifikationen ikke nogen bragende succes, hvor nye dæk aldrig kom til at fungere, og i starten til det første heat gik det helt galt. Her blev han ramt af en snurrende konkurrent, og da han senere måtte udgå efter et møde med en olieplet på banen, var det et tegn på, hvordan weekenden skulle forme sig.

– Lige nu glæder jeg mig bare over, at der kun er små uger til, at vi skal køre igen, for der var ikke meget at glæde sig over til Night Race. Jeg troede virkeligt på, at jeg kunne lave et godt resultat, men det var bare en regulær katastrofe. Det ærgrer mig virkeligt meget, fordi vi havde farten i bilen, og det kan man tydeligt se på mine omgangstider, hvor jeg hentede meget hele tiden, konkluderer Kevin Rossel, der i bestræbelserne på at komme tilbage i feltet satsede i finalen.

– Det er bare min kørestil, og det kunne godt være, at jeg kunne have kørt mere forsigtigt og endt med en hæderlig placering. Jeg gik efter det i et forsøg på at redde lidt af weekenden, for jeg kunne se, at jeg havde farten, og så må jeg erkende, at det bare ikke lykkedes. Når den værste ærgrelse er væk, så handler det om at sætte nye mål, og selvom titlen er væk, så er der stadig sejrspokaler at køre om. Jeg har ikke noget pres på mig i de to sidste løb i serien, så der skal den bare have gas, så jeg kan revanchere mig, slutter Kevin Rossel, der efter Night Race indtager en femteplads i DST-serien.

Da Kevin Rossel måtte udgå med uheld, slog Frederik Nymark til.

Fra pole position kom Frederik Nymark dårligt afsted, og det var i stedet Michel Nykjær, som på første omgang kunne køre sig frem til spids foran Ole Petersen. Længe lignede det en sejr til feltets mest rutinerede kører, men et kiks midt i løbet åbnede døren på vid gab for Frederik Nymark, og den invitation skulle han ikke have tog gange.

Racerkøreren fra Hadsten gik i front og han endte med at vinde finalen foran Michel Nykjær og Ole Petersen. Længere nede i feltet kunne René Rasmussen, Frederikssund, notere sig sejren i amatørklassementet foran Tommy Laugesen, Silkeborg, og Casper Røes Andersen, Odense.