Nico Rosberg sikrede sig og Williams-teamet point i Monaco. Men tyskeren føler selv, at potentialet var til en eller to placeringer mere i fyrstedømmet. Når det nu går løs på Istanbulbanen, bliver det på en bane, der er meget anderledes end Monacos snævre bybane. Og flere konkurrenter har overhalet Williams indenom, mener Rosberg.

– Vi vil have nogle opgraderinger klar til Tyrkiet, så jeg håber virkeligt, at vi kan tage et skridt fremad og samle nogle point. Men det er svært i øjeblikket. Der er teams, der har overhalet os, som Ferrari, og så er teams som Red Bull, Brawn og Toyota stadig foran os. Det bliver en udfordring af score point, men jeg håber virkeligt, at vi kan slå en eller to af de biler med vores opdateringer. Vi skal samle en håndfuld point i hvert løb, siger Rosberg.

Kazuki Nakajima har haft en udfordrende sæson. Senest udgik han set i Monacos Grand Prix efter en kørefejl, der sendte ham i barrieren. Men Istanbul-banen byder på helt anderledes udfordringer, udover det krævende sving otte, der er berygtet for at æde dæk.

– Tyrkiet er en af de få baner, hvor vi kører mod uret, hvilket lægger et stort pres på nakken. Med laterale belastninger på 4,5g vil jeg arbejde meget med min nakke før løbet, siger Nakajima, der i sidste års løb i sin debutsæson udgik på første omgang efter sammenstød.

Foto: Andrew Ferraro/LAT Photografic