Nico Rosberg er i dag blevet bekræftet hos Mercedes Grand Prix – det forhenværende Brawn GP. Det oplyser teamet nu i en meddelelse. 24-årige Rosberg bliver dermed som forudsagt spydspidsen i det tysk/engelske team fra 2010.

– Jeg er virkelig glad for at kunne være en del af Silver Arrows relancering i 2010 som kører for Mercedes. Intet andet brand i Formel 1 kan se tilbage på en så lang og succesfuld tradition i racing. Jeg er meget stolt af, at nu vil køre for det nye Mercedes-team og arbejde med Ross Brawn. Jeg er endnu mere motiveret end nogensinde og kan ikke vente med at begynde at teste med den nye sølvpil, siger Nico Rosberg.

– Vi er stolte over at sige velkommen til Nico Rosberg i vores Mercedes-team og ser meget frem til at arbejde med ham. Nico er et kæmpe talent, og med fire års erfaring i Formel 1 er han en kører, der vil være en værdifuld tilføjelse til vores team lige fra begyndelsen. Jeg havde fornøjelsen at arbejde med hans far Keke i hans Formel 1-karriere, og det er godt at se Nico følge i hans fodspor. 2009 var Nicos bedste sæson i Formel 1 til nu, og vi ser frem til at se hans udvikling fortsætte med os ved Mercedes næste år, siger Ross Brawn, teamchef i Mercedes Grand Prix.

Rosberg debuterede i Formel 1 i 2006 og har til dato deltaget i 70 Grand Prix’er. 2009-sæsonen betød et gennembrud for den unge tysker med det berømte efternavn, der sluttede som nummer syv i VM-stillingen. Rosbergs bedste resultat var en andenplads i Singapores Grand Prix 2008.

Hvordan kommer det til at gå Rosberg og Mercedes Grand Prix? Deltag i afstemningen herunder og kommenter artiklen!

Foto: Glenn Dunbar/LAT Photografic