Williams’ Nico Rosberg har vist fart i træningerne før løbet og har også samlet 3,5 point i de første tre løb. Men Grand Prix’et i Bahrain var ikke nogen større succes for tyskeren med finsk ophav. Rosberg startede som nummer ni og sluttede som nier og dermed lige uden for pointene.

Rosbergs løb var præget af KERS-biler i starten og trafik, der ødelagde pitstrategien.

– Det var ikke et godt resultat. Jeg kørte på grænsen og fik det bedste ud af det, men vi var simpelthen ikke hurtige nok. Jeg mistede så mange placeringer i starten, fordi KERS-bilerne fløj forbi mig, hvilket var virkeligt chokerende, for jeg lavede ikke nogen dårlig start, siger en resignerende Nico Rosberg.

– Dette er vores niveau i øjeblikket, så vi må pushe på for at forbedre os og indhente dem foran. Ligesom alle andre vil vi have opdateringer til løbet i Barcelona, og jeg håber vores bil vil være konkurrencedygtig, siger Rosberg.

Teamkammerat Kazuki Nakajima fortsætter den dårlige stime og måtte som den eneste bil udgå i Bahrain-løbet med olietryksproblem. Japanerens løb blev i princippet ødelagt i første sving i et uheld, hvor Nakajima måtte i pit efter ny næse.

Foto: Charles Coates/LAT Photographic