Tom Kristensen var endnu en gang i finalen i Race of Champions, men danskeren måtte som bekendt igen ‘nøjes’ med at være næstbedst i det årlige stjernetræf.

I 2011 var det Sébastien Ogier, Tom K måtte se sig slået af, i år var det Romain Grosjean, der afslutter et noget turbulent år med at hæve trofæet i Bangkok. Men står det til Tom Kristensen, så er det ikke sidste gang, han dyster mod de yngre kræfter.

– Romain er en fortjent vinder. Han havde en rigtig god søndag – jeg kommer tættere på hvert år. Der var et lille hul mellem os i hvert heat, og jeg lavede små fejl, men det er udfordringen ved Race of Champions: at hoppe ind i forskellige biler, siger Kristensen i en pressemeddelelse.

– Jeg havde tidligere et sjovt løb i Audien (R8 LMS, red.) mod Ogier. Jeg tror, det var den hurtigste omgang hele weekenden, så det tager jeg med mig. Selvom jeg er lidt mere end 25 år som Romain, så viser det, at jeg stadig er ret hurtig, hvis jeg er i en god bil. Jeg er stadig ung, så måske får jeg chancen for at vinde en dag, slutter han.

Se highlights fra dette års ROC her: