Danske Robbin Harms har i et stykke tid været uden for international motorcykel racing efter en årrække i World Supersport og derefter British Superbike Championship. Hans 2015 sæson bliver stort set udelukkende i England, hvor han igen skal deltage i det britiske superbike mesterskab. I Superbike skal han køre for MotoDex Performance First Racing på en BMW S1000RR, mens han i TT’et skal køre for TC Racing/DP Coldplanning på Honda maskineri. Han vil deltage både i RST Superbike, RL360 Superstock, Senior løbet og Monster Energi Supersport. 

Om at deltage i Isle of Man TT’et, som uden sammenligning er det største og vildeste motorsport event i MC-verdenen, udtalte 33-årige Robbin Harms: “Jeg troede ikke jeg ville få chancen for at deltage i TT’et, men takket være organisatorne, Mick Charnock og TC Racing/DP Coldplanning teamet kan den drøm nu blive udlevet. Jeg besøgte øen første gang i december for at se banen, og der er uden tvivl en masse arbejde foran mig. Det skræmmer mig nu ikke, og jeg har planlagt at bruge så meget tid på øen som muligt for at lære banen inden løbet.”

Harms’ bedste internationale resultat er en femteplads i World Superbike mesterskabet i 2006, for Hannspree Stiggy Motorsport Honda teamet. Han har tidligere deltaget i 125cc Grand Prix VM, samt været både teamchef og kører for sit eget hold i World Supersport fra 2010 til 2011. 

Isle of Man TT’et køres over to uger i starten af juni, hvor op mod 30.000 turister tager til øen for at følge løbene. Løbet af hovedattraktion i Road Racing regi, og køres på en 62-km lang bane af offentlige veje. Gennemsnitshastigheden på en omgang er op mod 213 km/t, omgivet af træer, huse, kantstene og glatte, hvide vejstriber.