Robbin Harms mister sin hovedsponsor Max MC Import A/S, der ellers var grundlaget for deltagelsen i Supersport VM i 2011 og 2012. Det bringer nu MC-kørerens fremtidsplaner i fare.

– Det er beklageligt, at Max MC Import har sulttet samarbejdet. Der var tale om en to-årig kontrakt og dermed perspektiver, der rakte længere end i år – som situationen er nu, bliver vi nødt til kraftigt at revurdere mulighederne i 2012, siger Robbin Harms i en pressemeddelelse.

– Det skal i øvrigt tilføjes, at trods overraskelsen over det brudte samarbejde, vil jeg ikke undlade at takke Max MC for de resultater, vi trods alt har haft mulighed for at opnå sammen, siger Harms videre.

Om bruddet har betydning for den indeværende sæson, fremgår ikke. Her ligger Harms pt. på syvendepladsen i VM for Harms Benjan Racing. I den kommende weekend kører danskeren igen, denne gang på Nürburgring.

– Med den seneste tids præstationer og ikke mindst pokalen fra Silverstone i hånden ser jeg frem mod et godt resultat også denne gang, siger Harms.

Efter løbet på Nürburgring resterer endnu tre løb af VM-kalenderen.