Corvette Racing har i årenes løb brugt meget tid på den amerikanske bane. Siden 1955, med introduktionen af Small block V8 og det første løb på Road America, har banen og Corvette hængt sammen. Mange af bilmærkets modeller har haft succes på banen, der også bliver brugt som den primære test inden Le Mans. Teamet og kørerne kender derfor banen godt.

I de seneste år har Corvette Racing vundet mange klassesejre i GT1 klassen, men sidste år blev det til en tredjeplads til Magnussen og O’connell i den hårde GT klasse.

De data vi får fra Road America overføres til Le Mans, og det ser ud til at virke, for Corvette Racing er altid stærke på Le Mans”, siger Jan Magnussen til alms.com. “Du kører med så lidt downforce som muligt på Road America fordi det er en høj-farts bane. Jo mere downforce du tager væk for at finde topfart, jo mere spændende bliver “Karrusellen” og “kinket”, fordi bilen bevæger sig meget.”

Sidste år testede teamet på Road America som forberedelse til Le Mans, og Jan Magnussen ser frem til at komme tilbage til banen, og ser optimistisk på løbet: “Vi er nok på et højere startniveau (end konkurrenterne, red.), fordi vi har testet så meget på banen, men det bliver stadig et meget hårdt og svært løb. Vi ved, hvad vi selv kan og hvad vores konkurrenter kan. Vi prøver at være kloge, og udnytte den viden vi har om banen.

Løbet køres søndag klokken 02:05 lokal tid, og bliver vist på SPEED fra klokken 03:00, også lokal tid. Hele løbet kan følges live på American Le Mans Radio.

Foto: American Le Mans Series